Wie zijn wij ?

regeldienst.nl levert software producten waarmee overheden (gemeenten, provincies, waterschappen en rijk) kunnen aansluiten op het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO-LV). Onze zeer ervaren mensen zijn betrokken bij de ontwikkeling van het DSO-LV en met deze kennis en ervaring hebben wij de producten van regeldienst.nl ontwikkeld. Zo maken wij het DSO-LV voor iedere organisatie toegankelijk.

De medewerkers van regeldienst.nl zijn al sinds 2016 betrokken bij de ontwikkeling van DSO-LV. Vanaf 2019 leveren wij aan inmiddels tientallen gemeenten en provincies onze gebruikersvriendelijke software.

Partners

Om uw organisatie zo breed mogelijk van dienst te kunnen zijn werkt regeldienst.nl samen met onderstaande partners

Cadac Group levert met NedOmgeving een oplossing die is gericht op het efficiënt opstellen en onderhouden van beleid en regelgeving voor de fysieke leefomgeving. Alle wettelijke verplichtingen t.a.v. “het plannendeel van de Omgevingswet” worden daarmee dan ook ondersteund inclusief koppelingen naar toepasbare regels en VTH.

Genetics richt zich met een team van ervaren informatici en vakspecialisten op het domein Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VT&H) en levert daarvoor het Zaakgericht VTH Systeem PowerBrowser. Dankzij slimme integratie van onze software heeft u hiermee een ketenbrede oplossing in huis voor de Omgevingswet

LandGoed levert met OpenOmgevingswet de mogelijkheid om in 2021 serieus en volledig te oefenen met het Omgevingsplan inclusief publicatie naar de LVBB en DSO-LV. Samen met regeldienst.nl kan zo de hele keten van plan tot publicatie beoefend worden.

Bestuursacademie Nederland verzorgt opleidingen en trainingen aan overheidsorganisaties. Zij doen dit op locaties verspreid door heel Nederland, maar ook – als u dat wenst – binnen uw eigen werkomgeving. Bestuursacademie Nederland heeft een diepgaand en professioneel opleidingenaanbod op het gebied van de Omgevingswet. Samen met regeldienst.nl zorgen wij ervoor dat uw medewerkers getraind zijn en de juiste tools hebben om van de Omgevingswet in uw organisatie een succes te maken.

Samen met onze partners kan regeldienst.nl uw organisatie voorzien van kennis, opleiding, software, ondersteuning en bemensing!