Mijn regeldienst-nl
Wie zijn wij ?

regeldienst.nl levert software producten waarmee overheden (gemeenten, provincies, waterschappen en rijk) kunnen aansluiten op het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO-LV). Onze zeer ervaren mensen zijn betrokken bij de ontwikkeling van het DSO-LV en met deze kennis en ervaring hebben wij de producten van regeldienst.nl ontwikkeld. Zo maken wij het DSO-LV voor iedere organisatie toegankelijk.

Manuel Rejen

Manuel Rejen is vanaf 2016 tot 2019 werkzaam geweest als Senior Projectmanager binnen het Programma Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO). Hij heeft hier meerdere ontwikkelteams aangestuurd die het landelijk Omgevingsloket en de Vragenbomen van het Rijk ontwikkelen.

Manuel is een ervaren ondernemer die zijn kennis en kunde nu inzet voor regeldienst.nl

Silvion Moesan

Silvion is vanaf 2016 tot eind 2019 werkzaam geweest als Senior Projectarchitect binnen het Programma Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO). Hier was hij verantwoordelijk voor het opstellen en bewaken van de architectuur van het Omgevingsloket en de Samenwerk-functionaliteit.

Als gedreven ondernemer is Silvion één van de oprichters van OPEN.satisfaction en NLX software.

OPEN.satisfaction

OPEN.satisfaction is met zijn ervaren team aan ontwikkelaars, projectmanagers en consultants nauw betrokken bij de ontwikkeling van het DSO-LV. Met eigen software oplossingen voor de publieke sector weten zij overheidsorganisaties perfect te bedienen.

Hun kennis en kunde staan uw organisatie ter beschikking bij het aansluiten op DSO-LV.

Partners

Om uw organisatie zo breed mogelijk van dienst te kunnen zijn werkt regeldienst.nl samen met onderstaande partners

NedGraphics levert met NedOmgeving een oplossing die is gericht op het efficiënt opstellen en onderhouden van beleid en regelgeving voor de fysieke leefomgeving. Alle wettelijke verplichtingen t.a.v. “het plannendeel van de Omgevingswet” worden daarmee dan ook ondersteund inclusief koppelingen naar toepasbare regels en VTH.

Genetics richt zich met een team van ervaren informatici en vakspecialisten op het domein Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VT&H) en levert daarvoor het Zaakgericht VTH Systeem PowerBrowser. Dankzij slimme integratie van onze software heeft u hiermee een ketenbrede oplossing in huis voor de Omgevingswet

LandGoed levert met OpenOmgevingswet de mogelijkheid om in 2021 serieus en volledig te oefenen met het Omgevingsplan inclusief publicatie naar de LVBB en DSO-LV. Samen met regeldienst.nl kan zo de hele keten van plan tot publicatie beoefend worden.

Bestuursacademie Nederland verzorgt opleidingen en trainingen aan overheidsorganisaties. Zij doen dit op locaties verspreid door heel Nederland, maar ook – als u dat wenst – binnen uw eigen werkomgeving. Bestuursacademie Nederland heeft een diepgaand en professioneel opleidingenaanbod op het gebied van de Omgevingswet. Samen met regeldienst.nl zorgen wij ervoor dat uw medewerkers getraind zijn en de juiste tools hebben om van de Omgevingswet in uw organisatie een succes te maken.

Samen met onze partners kan regeldienst.nl uw organisatie voorzien van kennis, opleiding, software, ondersteuning en bemensing!