Mijn regeldienst-nl
Onze dienstverlening
Onze ervaren mensen helpen u met uw inrichting van DSO-LV en het gebruiken van de regeldienst-nl producten. Wij zorgen ervoor dat uw VTH-dienstverlening professioneel en klantvriendelijk wordt ingericht in DSO-LV.

Wij regelen het voor u!

Trainingen

Met onze interactieve trainingen wordt u expert in het gebruik van de regeldienst.nl producten. U leert alle fijne kneepjes om het DSO-LV zo optimaal mogelijk in te richten voor uw organisatie.

Workshops

U levert de inhoudelijke kennis. Wij maken direct de vragenbomen tijdens een interactive workshop. Zo realiseert u in korte tijd een goed en gebruikersvriendelijk ingericht DSO-LV.

Ondersteuning

U klopt bij ons nooit tevergeefs aan.
Wij helpen u zo snel mogelijk met al uw vragen en ondersteuningsbehoeeften zodat u altijd verder kunt!regeldienst.nl levert software producten en diensten waarmee overheden (gemeenten, provincies, waterschappen en rijk) kunnen aansluiten op het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO-LV). Wij richten ons met onze producten op het toepasbaar maken van regels middels Vragenbomen en het werken met bijbehorende Locaties en Activiteiten op de kaart.