Mijn regeldienst-nl
Aanbieding kleine gemeenten
regeldienst.nl levert software producten waarmee overheden (gemeenten, provincies, waterschappen en rijk) kunnen aansluiten op het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO-LV). Wij richten ons met onze producten op het Toepasbaar maken van regels middels Vragenbomen en het werken met bijbehorende Locaties en Activiteiten op de kaart.

Ons aanbod voor gemeenten t/m 20.000 inwoners

regeldienst.nl is de leverancier van de meest gebruikersvriendelijke en functioneel complete oplossing op de markt voor Regelbeheersystemen. Wij hebben speciaal voor gemeenten t/m 20.000 inwoners in Nederland een tijdelijk aanbod waarmee uw gemeente eenvoudig, snel en betaalbaar officieel wordt aangesloten op het Digitaal Stelsel Omgevingswet. Zo is uw gemeente snel en voordelig Omgevingswet-klaar voor het Regelbeheersysteem onderdeel!

Voor € 3.500 per jaar beschikt uw gemeente over het meest gebruikersvriendelijkste en functionele Regelbeheersysteem (ook wel STTR, toepasbare regels of vragenbomen genoemd) op de markt waarmee u op dit gebied volledig klaar en ontzorgt bent voor de Omgevingswet, namelijk:

Voorwaarden aanbod

Op dit aanbod zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

Gebruik maken van ons aanbod

U kunt tot 31 oktober gebruik maken van ons aanbod. Neem voor deze datum contact met ons op voor:

Ook kunt u voor dit aanbod contact opnemen met onze partner Genetics: +31 (0)36-5400850